Referencer

HEALING BY LYKKE

Webdesign

Thomas Træfældning

Logodesign

Total Isolering

Logodesign

Hviletemplet

Logodesign

Musik I Skoven

Logodesign

Massage by Trine

Logodesign, grafisk design, tryksager & webdesign

Skavn Beauty

Logodesign, grafisk design, tryksager & webdesign

Klikprint

Logodesign & grafisk design

Trykwerk

Webopdatering & grafisk design

Comfysweats

Webopdatering

Englestemmer

Logodesign, grafisk design, tryksager, webdesign & -opdatering

Det siger mine kunder

Maria ved, hvad du vil have!

“Jeg har benyttet mig af Marias kyndige hjælp til en ny hjemmeside. Og jeg må bare sige, at her er der en, der kan sit kram. En, der formår at lytte til det, man ikke selv ved endnu. Hun er enorm god til at finde frem til lige præcis det, man ikke helt selv vidste, man ledte efter. Jeg har fået den fineste hjemmeside, og det var aldrig sket uden Marias hjælp. Jeg er evig taknemmelig, og vil endnu engang sige tusind mange gange tak for et fantastisk samarbejde!!”

– Sandra Lykke, Healing by Lykke

Omhyggelig og lydhør

Fremragende service og professionalisme. Særligt vil jeg fremhæve omhyggelighed og lydhørhed overfor ønsker. Maria har stor tålmodighed i forhold til rettelser, så det færdige resultat bliver tilfredsstillende. Vil helt klart benytte Maria en anden gang.”

– Trine Graae, Massage by Trine

Mere end tilfreds

“Maria er super professionel og virkelig dygtig. Jeg kontaktede hende angående et logo, hun gik straks igang og kom med nogle fantastiske ideer. Jeg er super tilfreds med Maria’s arbejde, og hun får helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

– Kristian Bjerggaard, Total Isolering

Fik mere end forventet

“Jeg er meget glad og tilfreds for mit Logo, som Maria har lavet til mig. Logoet er virkelig tilpasset min virksomheds behov. Maria er rigtig dygtig, jeg regnede faktisk ikke med at jeg ville finde en webdesigner der kunne ramme mine ønsker så spot on.”

– Muna Aweys, Hviletemplet

alsidigt samarbejde

“Vi har brugt MD Communications som samarbejdspartner flere gange til både logoudarbejdelse og assistance med markedsføring på sociale medier. Både vi og vore kunder er supertilfredse med samarbejdet. 5 stjerner til Maria og MD Communications herfra!”

– Niels Rosenfeldt, Trykwerk/Klikprint

Professionel tilgang

“Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Maria i et stykke tid nu. Jeg får hjælp til mine sociale medier, samt vedligeholdelse af mit website. Jeg er mere end begejstret for hendes professionelle og kreative tilgang til tingene. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fem stjerner fra mig!”

– John Jensen, Englestemmer